Q4 2022
Nå står snart leilighetene i Trinn 1 klare. Nyt din nye hverdag i en moderne leilighet med herlige materialvalg, imponerende takhøyde og privat uteplass. Bli med inn i Klemskvartalet for å oppleve de ledige leilighetene.
Juni 2021
0ktober 2020
Juli 2020
Prosjektlansering
Salgsstart
Byggestart
Innflytting
Flytt inn i splitter ny leilighet til jul!

Et prosjekt av Pilares

Bli med inn i Klemskvartalet for å oppleve de ledige leilighetene.
Innflytning til jul!
Q4 2022
Juni 2021
0ktober 2020
Juli 2020
Prosjektlansering
Salgsstart
Byggestart
Innflytting
Book visning med megler nå
I noen av de gjenværende leilighetene er det en imponerende takhøyde på over 5 meter. I alle leilighetene kan vi tilby gode materialvalg med tidløse fargevalg. Praktiske planløsninger, lyse, luftige rom og store vinduer gir en gjennomgående god følelse. Her har du plass til gamle minner og rom for å skape nye.

Leilighetene i Klemskvartalet er tegnet for alle generasjoner. Ulike, individuelle – akkurat slik vi mennesker er. Gjennomgående lys? Flere soverom? Utsikt eller hageflekk? Det vi er helt sikre på er at vi har en leilighet som kan passe for deg.
Her kan du ha Kongsbergs høyeste juletre!
Salgstegninger Hus A
Salgstegninger Hus B
Boligvelger
Finn din bolig her
Last ned her
Last ned her
Dokumenter
Galleri
Med sitt varierte løypenett kan Kongsberg by på herlige turer for både store og små. Om du legger ut på dagstur eller bare en liten kveldstur med hunden, er valgmulighetene store med utgangspunkt i Klemskvartalet. For Raumyrfolket er «Stanga» og Fauleplass store favoritter. Andre fine muligheter er Langevannstoppen – med en formidabel utsikt over byen, Gaustatoppen, Knuten, Blefjell og Lågen.

I Kongsberg sentrum finner du alt du trenger av butikker. På østsiden av elven finnes gågate og to handlesenter, mens vestsiden har flest nisjebutikker og hyggelig småhusbebyggelse. Du kan også ta deg en pause i shoppingen og nyte gjerne en herlig lunsj hos Madre & Co eller Makronpikene.
Bo i leilighet i et etablert eneboligområde, nær sentrum
Heime er et konsept som skaper trivsel og sosial trygghet i nabolaget ditt. Gjennom enkle ordninger for deling og en brukervennlig kommunikasjonsapp blir det enklere å treffes, stifte vennskap og dyrke det sosiale.

I Klemskvartalet kan du blant annet dra nytte av dekkhotell, sykkelverksted og drivhus. Får du besøk kan du enkelt innlosjere gjestene dine i gjesteleiligheten.
Unike fellesfasiliteter som skaper godt naboskap
Kunne du tenke deg å bo her? Meld din interesse, så tar vi kontakt med deg.
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Lars Martin Nilsrud
Eiendomsmegler MNEF

92 62 95 60
lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no
Tegnet av Code
Et prosjekt av Pilares