I Klemskvartalet kan du finne et trygt og godt hjem. De moderne leilighetene er tegnet for alle generasjoner, og med Heime som ekstra trivselskonsept er du sikret et hyggelig bomiljø.
Byggingen av trinn 1 er godt i gang - leilighetene vil stå ferdig før jul!

Et prosjekt av Pilares

Leilighetene står ferdig 4. kvartal 2022!
Byggingen av trinn 1 er godt i gang - leilighetene vil stå ferdig før jul!
Nå kan vi endelig ønske dere velkommen inn til visningsleilighet i A-bygget. Vi anbefaler dere å komme inn på visning for å få en følelse av hvordan det vil være å bo i Klemskvartalet og oppleve den herlige atmosfæren.

Megler kan også vise dere andre flotte gjenværende leiligheter i prosjektet. Velkommen skal dere være!
Velkommen til visningsleiligheten!
Heime er et konsept som skaper trivsel og sosial trygghet i nabolaget ditt. Gjennom enkle ordninger for deling og en brukervennlig kommunikasjonsapp blir det enklere å treffes, stifte vennskap og dyrke det sosiale.

I Klemskvartalet kan du blant annet dra nytte av dekkhotell, sykkelverksted og drivhus. Får du besøk kan du enkelt innlosjere gjestene dine i gjesteleiligheten.
Vi er stolte over å ha med oss Heime på laget i Klemskvartalet
Vi tror god bruk av farger har stor betydning i et boligmiljø. Derfor har vi valgt varierte, lyse fargevalører på de ulike husene – nyanser heller enn kontraster. Farger som er tilpasset hverandre, litt som harmonier i et musikkstykke. Vinduer og dører derimot, har fått tydelig fargesetting, slik den historiske tradisjonen har vært på Kongsberg.

Felleshagen blir et stort kulturlandskap bestående av terrasserte grønne platåer, hyggelige boliginnganger og plasser for sosiale møter. Her blir det rom for både barn og voksne, rekreasjon og dyrking - og på det høyeste punktet i landskapet, et felles drivhus som gir ly for både planter og folk året rundt.
Et hyggelig bomiljø
Med sitt varierte løypenett kan Kongsberg by på herlige turer for både store og små. Om du legger ut på dagstur eller bare en liten kveldstur med hunden, er valgmulighetene store med utgangspunkt i Klemskvartalet. For Raumyrfolket er «Stanga» og Fauleplass store favoritter. Andre fine muligheter er Langevannstoppen – med en formidabel utsikt over byen, Gaustatoppen, Knuten, Blefjell og Lågen.

I Kongsberg sentrum finner du alt du trenger av butikker. På østsiden av elven finnes gågate og to handlesenter, mens vestsiden har flest nisjebutikker og hyggelig småhusbebyggelse. Du kan også ta deg en pause i shoppingen og nyte gjerne en herlig lunsj hos Madre & Co eller Makronpikene.
Nærområdet
Kunne du tenke deg å bo her? Meld din interesse, så tar vi kontakt med deg.
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Lars Martin Nilsrud
Eiendomsmegler MNEF

92 62 95 60
lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no
Tegnet av Code
Et prosjekt av Pilares