– et unikt trivselskonsept
Nabolagsplattform
Heime er et konsept som skaper trivsel og sosial trygghet i nabolaget ditt. Gjennom enkle ordninger for deling og en brukervennlig kommunikasjonsapp blir det enklere å treffes, stifte vennskap og dyrke det sosiale.

Dersom ditt nabolag har gjestehybel, delesykkel eller andre fellesfunksjoner er det enkelt å reservere dem i Heime.

Man får også oversikt over FDV dokumentasjon, vedtekter, eller viktige meldinger fra styret.
Egen brukervennlig kommunikasjons-app som organiserer fellesarealer.
Gjesteleilighet
I Klemskvartalet finnes en egen gjesteleilighet! Denne kan du leie når du får overnattingsbesøk, og her kan gjestene dine komme og gå som de vil. Med gjesteleilighet klarer du deg godt uten det ekstra soverommet som du ellers ville hatt behov for.
Dekkhotell
Det kan være utfordrende å finne en egnet plass for oppbevaring av dekkene dine. I tillegg er det mange som synes det er surt at dekkene skal ta opp så mye plass i garasjen eller boden. Her kommer dekkhotell til unnsetning, og du trenger ikke tenke på ting som optimale lysforhold og riktig temperatur.
Utvidet servicetilbud
Fra Heime-plattformen kan man bestille vaskehjelp eller frokost levert på døren. Beboere kan være med å bestemme hvilke leverandører som skal inn. Dette kan være en lokal blomsterbutikk eller rabattavtale med et lokalt kulturhus.
Del gjenstander
Trenger alle i et sameie eie sin egen drill? På plattformen kan beboere legge ut at de har en drill eller saftpresse til låns. Dette er selvfølgelig valgfritt.
Gjester på besøk?
I Klemskvartalet finnes en egen gjesteleilighet! Denne kan du leie når du får overnattingsbesøk, og her kan gjestene dine komme og gå som de vil.

Med gjesteleilighet klarer du deg godt uten det ekstra soverommet som du ellers ville hatt behov for, for eksempel når barn kommer hjem for helgen eller når gode venner kommer langveisfra.
El-sykkel
Ut på sykkeltur? I Klemskvartalet kan du enkelt reservere sykkel og låse den opp med låssystemet som er linket med appen.
Sosiale aktiviteter
Med Heime kan man være sosial hvis og når man vil. På andre prosjekter har det blitt dannet alt fra turgrupper til vinklubber som administreres i plattformen.
Kunne du tenke deg å bo her? Meld din interesse, så tar vi kontakt med deg.
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen
Lars Martin Nilsrud
Eiendomsmegler MNEF

92 62 95 60
lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no
Tegnet av Code
Et prosjekt av Pilares